Bel ons
NL
BE
085 - 732 5999
03 / 500 9417

Shirts Bedrukken

Welkom op Factory Shirts - T shirts bedrukken tegen de voordeligste tarieven!

U wilt eenvoudig, snel en voordelig een leuk t shirt bedrukken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met behulp van ons eenvoudige stappenplan (klik!) kunt u niet alleen t shirts bedrukken maar nu ook polo’s, sweaters, overhemden, schorten en zelfs broeken.

Ons team staat klaar om u te helpen om een goede keuze te maken. Wij zijn gevestigd in Beek (Limburg) en om u snel van dienst te kunnen zijn, kunt u ons altijd even bellen of emailen. Wist u trouwens dat u bij een bestelling eerst een gratis digitale proefdruk ontvangt? Zo weet u 100% zeker dat u tevreden bent met een bestelling op Factoryshirts.nl.

Meest gezocht product

Screenstars T-shirt Screenstars t-shirt

Populaire producten

Gildan hooded

Meest verkocht

B&C t-shirt Exact 150

 
Just Hoods Sweaters

- 50 verschillende kleuren!

- Maten: XS tot 3XL

 
Windbreaker Sirocco

- Diverse kleuren leverbaar

- Maten: S tot 3XL

Shirts bedrukken? Bij Factory Shirts bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar de meest voordelige voor uw shirts tebedrukken. Wij hebben voor u zelfs meerdere technieken in huis om het shirt te bedrukken, namelijk flex print, zeefdruk transfers en rechtstreekse zeefdruk.

Een flex print, full colour of uitgevoerd in 1 kleur. Middels deze techniek bedrukken we voornamelijk de shirts in kleinere oplages. Deze flex print (transfers) worden middels een snijmachine (plotter) uitgesneden uit een rol folie. De print wordt daarna via een hittepers overgebracht op het shirt. Shirts bedrukken op deze manier is erg voordelig bij kleine oplages! 

Een zeefdruk transfer maken we voornamelijk voor shirts bedrukken in full colour op donkere kleding. Met de zeefdruk machinebedrukken we dan eerst een papiertje in spiegelbeeld. Na de laatste kleurlaag wordt met de machine een lijmlaag aangebracht op de inkten. Daarna word de transfer uitgelijnd op het shirt en wordt deze middels de transferpers aangebracht.

Rechtstreekse zeefdruk is bij Factory Shirts de meest gebruikte techniek om shirts bedrukken vanaf een oplage vanaf gemiddeld 10shirts. Eerst wordt een zeefdrukraam aangemaakt van uw ontwerp. Daarna wordt deze verwerkt in de zeefdrukmachine. De machine rakelt nu een laag verf door de zeef en strijkt deze als het ware op het shirt. Nadat het voorzien is van een laag verf wordt het shirt in een droogtunnel geplaatst waardoor de inkt vasthecht aan het shirt. 

Heeft u verder vragen omtrent shirts bedrukken? Geen probleem, een medewerker vertelt u graag meer! Daarom is het ook belangrijk dat als u voor shirts bedrukken kiest, u dan kiest voor Factory Shirts. U kunt hier namelijk altijd uw bestellingen plaatsen en uw vragen worden snel beantwoord. Als u een grote bestelling plaatst, betaalt u natuurlijk ook een stuk minder dan bij een kleine oplage. De prijs wordt naar verhouding gemaakt naar wat u bestelt.

Hoe zou u het vinden als uw bedrijfslogo op de shirts wordt gedrukt, zodat het personeel van u reclame kan gaan maken voor uw bedrijf? Denkt u er eens aan dat in de zomerdag de mannen lekker in een shirt rond willen lopen. Als u dan een bedrijfs shirt heeft laten drukken is de kans groot dat uw personeel deze in de zomermaanden aan doet, waarom? Omdat u een leuk shirt neemt wat u laat bedrukken bij Factory Shirts. Deze shirts kunnen de mannen dan ook in de zomerdag aan als ze lekker naar het strand gaan of met de kinderen een pretpark gaan bezoeken. Een prima gelegenheid om er voor te zorgen dat uw bedrijf steeds bekender gaat worden. Neemt u daarom de tijd om goed na te denken wat u op de shirts wilt hebben staan. Als uw bedrijf een nieuw logo heeft gekregen kunt u via ons shirts bedrukkenShirts bedrukken kunt u met een gerust hart aan Factory Shirts overlaten, zo bent u er zeker van dat alles in no time wordt geregeld voor u. Vooraf wordt alles goed met u afgesproken en wanneer u akkoord gaat met het eerste ontwerp worden alle ontwerpen binnen korte tijd voor u gedrukt. Neem daarom nu een kijkje voor de mogelijkheden op Factory Shirtsen dan kunt u snel een keuze maken wat het voor uw bedrijf gaat worden.